Despre noi

S.C. JET PRINTER SERVICE S.R.L. a fost infiintata datorita solicitarilor venite din partea tot mai multor clienti pentru solutii profesionale la un standard calitativ ridicat, compatibile cu echipamentele de marcare si codificare. 
Astfel avand la baza o echipa tanara, cu experienta de peste 10 ani  in domeniul etichetarii, marcarii si codificarii industriale, societatea noastra  este capabilă şi doreşte  să vă ofere o soluţie simplă, ieftină şi eficace pentru  etichetarea, marcarea si codificarea produselor dumneavoastra.

Jet Printer Service oferă o gamă completă de produse compatibile pentru majoritatea imprimantelor cu jet continuu de cerneala (CIJ) precum Domino®, Linx®, Videojet® și multe altele. Produsele comercializate de noi, sunt fabricate la standarde exacte, complet compatibile și sunt furnizate în cartușe sau sticle care se potrivesc direct în imprimante.

Flexibilitate pentru cerințele dvs., în orice sens al cuvântului.

Dacă nu vedeți ce aveți nevoie pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.