ModulPrint

Sistemul versatil Multihead ModulPrint este un sistem de imprimare cu caractere mari pentru codificarea ambalajelor secundare (cum ar fi cutii de carton, sacoșe, cărămizi, cutii din lemn, tamburi, folii de plastic, semifabricate, etc.)

ModulPrint este o imprimanta extrem de adaptabilă și flexibilă cu o structură modulară care se pretează la o multitudine de aplicații.

ModulPrint este alegerea potrivită pentru toate aplicațiile cu mai multe linii de producție care trebuie controlate de la o singură consolă (setarea mesajelor și a parametrilor de imprimare pot fi gestionate independent prin mijloace a fiecărui cap de imprimare).

ModulPrint poate imprima logo-uri, texte alfanumerice, date de expirare, contoare etc. Programul standard oferă o varietate de funcții potrivite pentru controlul complet al producției.

ModulPrint poate fi interfațat direct cu cele mai frecvent utilizate dispozitive industriale, și anume, PC, PLC, SCANNERI, ENCODERI și SENSOR OPTIC.

Cu ajutorul unui software bazat pe Windows, sistemul ModulPrint poate fi interfațat direct cu alt sistem de management cu ajutorul unui computer. Consola este foarte simplu de utilizat, constând dintr-un panou mare de tip membrană pentru uz industrial, de aceea este potrivit pentru utilizarea în medii dificile mai ales. Ecranul grafic de dimensiuni mari se pretează la lizibilitate și programare ușoară pentru mesajele care trebuie tipărite. Consola este din oțel inoxidabil, ceea ce o face ideal pentru aplicații într-o serie de medii dure, cum ar fi un nivel ridicat de umiditate, jeturi de apă sau praf fin.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.