Z101 LITE

Z101 LITE este noul model Zanasi DOD la nivel de intrare, a cărui structură simplă și compactă din oțel inoxidabil, cu o greutate mai mică de 3 kg, garantează o integrare ușoară pe fiecare linie de producție.

Acest sistem este perfect potrivit pentru codificarea textelor și simbolurilor alfanumerice pe materiile prime pe suprafețe poroase și neporoase ale ambalajelor (cutii, cutii de carton, pachete, pungi de plastic, găleți, rezervoare etc.). Permite imprimarea unei singure linii și reglarea liberă a înălțimii între 7 și 20 mm. Imprimarea poate fi gestionată cu ușurință printr-o interfață de utilizator flexibilă și intuitivă, echipată cu un ecran tactil de 5,7 ″.

Sistemului hidraulic se află în centrul solidității care face din Z101 LITE combinația perfectă între tehnologie și design.

Renumita tehnologie robustă de solenoide garantează investiții inițiale reduse, costuri pe imprimare reduse și cel mai bun raport calitate / preț.

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.