Z408 Pi

 

Z408 Pi este un sistem industrial de imprimare cu caractere mari, conceput pentru codificarea cu cerneluri pigmentate speciale.Este potrivit pentru industria grea, în special pentru imprimarea pe tuburi metalice, foi și grinzi, țevi și bare de plastic și diverse produse din cauciuc. Datorită sistemului de furnizare exclusiv de cerneală cu amestecare continuă și automată de cerneală și a inovațiilor inelare NZP, Z408 Pi joacă un rol strategic în gestionarea codificării cu cerneluri pigmentate puternice.

Z408 Pi suporta capete de imprimare de 7, 16 și 32 puncte, cu înălțimea caracterului până la 120mm.

Capetele de imprimare inovatoare NZP sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI 304 cu tehnologie solenoidă de înaltă eficiență.

Conexiuni hidraulice din teflon și racordare hidraulică cu cupla rapida care permit o rezistență excelentă la șocuri și vibrații pe liniile de producție.

Sistemul Z408 Pi oferă performanțe excelente în medii dure, asigurând o codificare cu contrast ridicat de texte alfanumerice, date de expirare, contoare, lot de producție și logo-uri direct pe suprafețe plane, curbe și neregulate.

Consola simplă și compactă, cu structură din oțel inoxidabil AISI 304, este echipată cu un ecran tactil color de 10,1 ″ color, care se pretează la lizibilitate și programare ușoară a mesajelor.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.