Z408

Dintr-o experiență vastă în domeniul marcării de macrocaractere, Zanasi atinge o etapă suplimentară în evoluția gamei de produse DOD.

Sistemul Z408 suporta pana la 4 capete de imprimare, dezvăluind astfel flexibilitatea și dovedindu-se ideal pentru aplicații cu mai multe linii de producție sau unde este necesar să imprimați un număr de linii pe diferite cu o inaltime de imprimare cuprinsă între 5 și 190 mm.

 

 

 

 

 

 

Datorită compatibilității sale cu o mare varietate de cerneluri cu aderare și uscare rapida, Z408 poate imprima coduri de bare, logo-uri și texte alfanumerice pe suprafața oricărei materii prime și a ambalajelor secundare, asigurând eficiența și fiabilitatea într-o multitudine de sectoare și aplicații:

Cabinetul din oțel inoxidabil solid și compact este echipat cu o protecție IP îmbunătățită, ceea ce face ca sistemul să fie deosebit de rezistent la praf, temperaturi ridicate și jeturi de apă și, prin urmare, potrivit pentru a fi utilizat în cele mai dure medii de lucru.

Interacțiunea cu Z408 este simplă datorită Orkestra®, software-ul revoluționar de gestionare cu interfață de utilizator personalizabilă pentru operator prin limbaj, tastaturi și activități.

Ecranul tactil color de 10,1 ″ simplifică și mai mult experiența de marcare, precum și utilizarea editorului grafic și a funcțiilor stretch și drag & drop.

Software-ul a luat naștere din nevoia de a cuprinde și de a răspunde cerințelor viitoare ale Industriei 4.0, de aceea i s-au oferit module special dezvoltate pentru interacțiunea cu datele și pentru controlul proceselor de producție: porturile Ethernet, USB și seriale permit accesul la bazele de date externe si să își organizeze conținutul, precum și să monitorizeze de la distanță performanțele sistemului;

Modulul I / O configurează în mod liber intrările și ieșirile datorită funcțiilor implicite (de exemplu, resetarea contorului, semnalul de pornire și oprire, activarea alarmelor) în funcție de nevoile specifice ale liniei de producție și fără a fi necesară modificarea software-ului;

În sfârșit, modulul de interpretare serial detectează, decodează și traduce automat informațiile provenind de la cele mai comune dispozitive externe, cum ar fi ERP, PLC, cântare, scanere și mașini de etichetare.

De asemenea, trebuie menționată și renumita tehnologie robustă a solenoidelor, care garantează investiții și costuri inițiale scăzute pe un singur tipar, contribuind astfel la limitarea cheltuielilor.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.