Z4700

NOUA SOLUȚIE CIJ

Ergonomic, fiabil și flexibil

Noul sistem Z4700 se conformează tradiției ergonomice și de design a Zanasi. 

Ca toate produsele oferite de Zanasi, are un compartiment robust și compact din oțel inoxidabil IP55 AISI 304 fără conexiune de aer comprimat și poate fi integrat în orice mediu de lucru.

Sistemul hidraulic a fost reproiectat pentru a menține standarde de calitate ridicate chiar și după opriri prelungite, pentru a răspunde cererii de fiabilitate atât pentru un program de lucru normal, cât și a unor utilizări mai intense, care acoperă mai multe schimburi de lucru.

Rezoluție și claritate mai ridicate – Consum redus

Z4700 este disponibil în diferite configurații, în funcție de aplicație și reglabil cu o varietate de fonturi și matrici esențiale pentru a obține imprimări de calitate înaltă până la 4 linii.

Se integrează perfect în liniile de producție cu viteze de imprimare de peste 2000 de caractere / sec. Datorită software-ului special UHS (Ultra High Speed), Z4700 poate imprima până la 400m / min.

O nouă experiență de codificare

Z4700 se bazează pe un software de management inovator pe un sistem de operare stabil și flexibil, cu ecran tactil color de 10,1 ″ .
O nouă experiență de codificare cu interfață de utilizator personalizabilă pentru fiecare operator prin limbă, tastatură și activități (conectare pe mai multe niveluri).

Un editor grafic cu pictograme simple și intuitive și funcții stretch și drag & drop.

Conectivitate și integrare totală

Integrarea avansată și versatilă prin porturi Ethernet , USB și seriale permite accesul la baze de date externe cu câmpuri de text de tip fix și variabil care permit monitorizarea performanței sistemului de la distanță.

Un meniu de ajutor contextual permite vizualizarea demo-urilor didactice și a informațiilor pentru rezolvarea problemelor, reducând drastic timpul pentru personalul dedicat.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.