Z5000 EGGS

Marcarea în industria ouălor

Preocuparea crescândă a pieței și a consumatorilor pentru prospețimea și sănătatea produselor alimentare, precum și pentru trasabilitatea acestora, au determinat Zanasi să dezvolte un sistem specific pentru marcarea ouălor: noul Z5000 EGGS.

Echipat cu un cabinet industrial ergonomic AISI 304 din oțel inoxidabil, cu protecție ridicată a mediului, poate fi integrat perfect in masinile de sortare a ouălor (cum ar fi MOBA) fără a fi nevoie să instalezi programe de calculator suplimentare.

Datorită software-ului său avansat de 32 de puncte, acesta poate imprima coduri de bare, logo și texte alfanumerice cuprinse între 0,8 și 14 mm, până la 5 linii. Este esențial pentru producătorii, care doresc să le confere mărcii lor o identitate distinctivă și să împărtășească angajamentul lor constant în furnizarea de produse de calitate.

Mai mult, imprimanta este compatibilă cu o gamă largă de cerneluri, special concepute pentru a intra în contact direct cu cojile de ouă.

Aceste fluide asigură o aderență și uscare rapida, cerințele de bază pentru obținerea de coduri clare și nu ușor de îndepărtat: lizibilitatea excelentă face ca vânzarea cu amănuntul să fie mai eficientă, îmbunătățește trasabilitatea și crește încrederea consumatorilor.

Pe lângă fiabilitate, Z5000 EGGS asigură, de asemenea, economii de costuri: în timp ce condensatorul de vapori eficient menține constantă performanța imprimantei și reduce consumulSistemul hidraulic inovator efectuează o spălare automată a capului de imprimare de fiecare dată când imprimanta este pornită și oprită, prevenind oprirea lungă a producției.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.