Z5000Pi

Calitate superioară

Z5000Pi este sistemul de imprimare cu jet continuu de cerneală Zanasi, care poate marca pe aproape orice tip de suprafață întunecată. Acesta garantează o codificare de contrast foarte ridicată cu o gamă largă de cerneluri pigmentate colorate.

Z5000Pi este capabil să ofere o calitate constantă a codificarii și să ofere o performanță fiabilă datorită unui sistem de amestec automat a cernelii și a unui sistem dublu de spălare.

Printr-un sistem hidraulic avansat care nu are nevoie de aer din fabrică, astăzi Z5000Pi este capabil să îmbunătățească considerabil consumul, datorită inovatorului circuit de vapori cu recuperare completă a solventului.

Z5000PI are un grad ridicat de protecție (IP65) pentru utilizare în toate mediile industriale dificile datorită carcasei sale din oțel inoxidabil dur.

 

Noul sistem oferă o calitate unică de codare, care este garantată atât pe suprafețe plane, curbe, cât și pe suprafețe neregulate.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.